het ontstaan van naturoh

Van zaadje
tot naturOh!

Elk leven start klein maar is tegelijk oh zo complex en wonderlijk mooi! Een zaadje ontpopt tot een mooie bloem, een eicel wordt een veulentje om daarna een prachtig paard te worden.


Eigenlijk is dat met alles zo, elk begin start klein maar vanuit iets groots. Net zoals naturOh meer is dan een webshop: het is mijn droom vol passie en puurheid.
Ik neem je graag even mee in mijn droom en hoe alles begon. Het is, net zoals dit verhaal, een lange weg maar één waar ik ongelofelijk trots op ben!


De natuur heeft me altijd al gefascineerd, op reis wandel ik liever tussen bossen en vogels dan tussen gebouwen en monumenten. Ik word oprecht en diep gelukkig van vogels die fluiten, bijen die rond bloemen zoemen, planten die mooi bloeien en gewoon de rust die de natuur uitstraalt.


Tijdens de eerste Corona lockdown in maart 2020 las ik een artikel over het water in Venetië. Er was weer helderblauw water, men kon vissen opnieuw zien zwemmen, eenden broeiden in de stad en dit allemaal omdat het toerisme stil lag. Dat greep mij enorm aan en deed me nog meer beseffen dat wij als mens echt niet goed bezig zijn.


Na de lockdown kwam er opnieuw meer “leven” in ons leven, ondernemingen mochten weer open onder strikte voorwaarden. Al snel merkte ik wat een impact dat vies beestje had op ecologisch vlak: vuilbakken puilden uit met beschermingsmateriaal, op straat lagen platgetrapte mondmaskers.
Daar en dan nam ik me voor dat ik hier iets aan wou doen. Vastberaden zocht ik manieren om veilig te kunnen werken maar dan wel met herbruikbare, plasticvrije materialen.


In de zomer van 2020 gebeurde er iets op persoonlijk vlak, het had niets te maken met het C-woord maar veranderde mij wel als persoon. Ik leerde mezelf toen opnieuw kennen.
Ik begon meer na te denken over onze natuur, onze voeding en verzorgingsproducten, onze levensstijl en hun impact op onze gezondheid. De natuurwinkel en natuurlijke producten waren oude bekenden voor me. Vroeger ging ik vaak mee met mijn mama en dat leek dan een leuk uitstapje onder ons twee.


Het was beslist: ik zou die negatieve ervaring die mij zo hard veranderde ombuigen naar iets positiefs! Ik ging gezonder leven en was bewust bezig met mijn gezondheid door biologisch te eten, natuurlijke producten te gebruiken en plastic volledig te bannen. In de eerste plaats voor mezelf maar ook voor onze wondermooie Moeder Natuur!
Ik wou meer doen, verder gaan. Het begon allemaal met de droom om anderen te inspireren en te helpen om ook gezonder, biologisch en duurzamer te leven. Een webshop met natuurlijke en ecologische producten voor het hele gezin. Het verzorgen van onze huid en ons lichaam was altijd al een grote passie en ik wou die twee heel graag combineren. Maar hoe begin je er aan? Hoe wordt zo een droom werkelijkheid?


Nancy, mijn mama en bonnie van naturOh (ze houdt niet zo van het woord bomma), zei toen de wijze woorden: geen enkele stap is er één zonder risico maar als dit is wat je écht wil doen, als dit uw droom is dan moet je die volgen!
En zo besliste ik in oktober 2020 dat het zou gebeuren! Samen met de steun van mijn mama maar ook van mijn man Cedric ging ik aan de slag. De eerste effectieve stap die ik deed, was producten bestellen om te testen en te ontdekken welke voldoen aan mijn waarden en wensen.
Ondertussen ben ik erg trots en zelfs verliefd op het aanbod dat wij je kunnen aanbieden: zuivere, natuurlijke, biologische producten die ecologisch verpakt zijn en op een duurzame, fair trade manier verkregen of gemaakt zijn. Zo lokaal mogelijk bovendien.


naturOh, dat ben ik niet alleen, Nancy of bonnie van naturOh helpt mee waar ze kan: van bestellen tot inpakken en ze staat in voor het maken van al ons mooi, biologisch textiel zoals de tetradoeken, washandjes en handdoeken of theedoeken. 
Ook Cedric, mijn man, is een vaste waarde geworden. Hij helpt mee tijdens de drukkere periodes en houdt zich vooral bezig met de financiële kant van het verhaal.
naturOh begon als een klein zaadje maar is uitgegroeid tot een mooie webshop vol eerlijkheid en puurheid gemaakt uit liefde en passie.


Welkom bij naturOh!

Met natuurlijke en groene groeten,
Kirby van naturOh!

Registreer je voor onze nieuwsbrief

Registreer je voor onze nieuwsbrief

Benieuwd naar onze nieuwe producten? Geïnteresseerd in onze tips? Lees er alles over in onze nieuwsbrief en schrijf je snel in.

By Kirby Roosens P&H
Laathoflaan 4, 2180 Ekeren
hi@naturoh.be

Benieuwd naar onze nieuwe producten? Geïnteresseerd in onze tips? Lees er alles over in onze nieuwsbrief en schrijf je snel in.

By Kirby Roosens P&H
Laathoflaan 4, 2180 Ekeren
hi@naturoh.be

Benieuwd naar onze nieuwe producten? Geïnteresseerd in onze tips? Lees er alles over in onze nieuwsbrief en schrijf je snel in.

By Kirby Roosens P&H
Laathoflaan 4, 2180 Ekeren
hi@naturoh.be

© 2021 naturOh! | All Rights Reserved | Webdesign by IN.DRUK . Kickstarter for brands

© 2021 naturOh! | All Rights Reserved
Webdesign by IN.DRUK

We gebruiken cookies om je surfgedrag te analyseren
en zo onze website voortdurend te verbeteren.