De naturOh! merken en hun verhaal

De merken in onze ecologische webshop zijn zorgvuldig voor jou geselecteerd. Zoek je een merk van natuurlijke verzorgingsproducten en vind je het hier niet terug? Mail het me en wie weet voegen we het toe aan ons assortiment.

kirby doet een gelaatsverzorging
tepelcrème van Amaprana
make up reiniger van Amaprana
kokosolie van Amaprana

Amanprana staat voor 100% biologische en natuurlijke verzorging en voeding. De producten van Amanprana zijn vegetarisch en zo zuiver mogelijk. Fair trade en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
Deze producten zijn vervaardigd met respect voor mens, dier en aarde! Je kan ze zelfs opeten! Hun filosofie: “Als je het niet kan eten waarom zou je het dan op je huid smeren?”
En ook aan de verpakking wordt gedacht. De verzorgingsproducten zitten in UV-bestendig violetglas en zijn daardoor beter houdbaar. De etiketten zijn suikerrietvezels bedrukt met biologische inkt. De lijm is biologisch en de verpakking is gemaakt van FSC-karton.
Amanprana is niet alleen biologisch maar Belgisch bovendien!

naif babyverzorging
naif babyverzorging
naif babyolie

Naïf werd opgericht door 2 Nederlandse papa’s. Toen ze vader werden gingen ze op zoek naar natuurlijke producten met ingrediënten die een babyhuid echt nodig heeft, niets meer en niets minder! Verzorgingsproducten zonder schadelijke ingrediënten. In het begin waren er enkel verzorgingsproducten voor de baby maar dat werd nadien uitgebreid.
De filosofie achter Naïf is simpel: do good. Ze zijn toegewijd aan het maken van huidverzorgingsproducten die respecteren en beschermen hoe we ter wereld zijn gekomen: eerlijk, puur en onbevangen!
Deze natuurlijke producten hebben een verpakking in suikerriet. Geen plastic!

logo Bobone
natuurlijke cosmetica van Bobone
natuurlijke cosmetica van Bobone
natuurlijke cosmetica van Bobone

Het verhaal van Bobone begint in een klein dorpje van onze Belgische Ardennen, Paliseul. Het hart van de natuur met het ruisen van de rivieren en de geur van de bossen, bepaalt het DNA van Bobone. Een groot deel van het gamma wordt nog ambachtelijk gemaakt. Bij Bobone worden alleen 100% natuurlijke ingrediënten gebruikt. Ingrediënten met een geschiedenis en voor het grootste deel uit biologische landbouw.
De producten zijn biologisch afbreekbaar en voor hun verpakking gebruiken ze milieuvriendelijke materialen. Zo zijn ze voornamelijk verpakt in herbruikbaar en gezeefdrukt glas of in flacons gemaakt van gerecycleerd afval van rietsuiker. Het karton is gerecycleerd.
Bobone is meer dan een cosmeticamerk, het is een clan.

logo CheryFaso
cheryfaso shea butter
cheryfaso baobab olie
cheryfaso shea butter

Chéry Faso is meer een verhaal dan een merk. Dat verhaal gaat over Trui, een alleenstaande moeder die haar droom najaagde in Afrika. Op zoek naar een product dat het positieve verhaal kon brengen over de Afrikaanse vrouw en Afrika zelf. Karitéboter of shea butter is een uniek vrouwelijk product met een intensief productieproces dat enkel door de Afrikaanse vrouwen wordt uitgevoerd. In Afrika gebruiken vrouwen het dagelijks gebruikt om zichzelf en hun baby’s te verzorgen. De verkoop van karité en de economische activiteiten daaraan verbonden, zijn het enige wat volledig door vrouwen mag beheerd worden in Afrika. Zo ontstond in een klein stadje Boni een erkende vrouwencoöperatieve Yiri Wi.
Terug in België startte Trui haar eigen bedrijf, Chéry Faso. Gelegen in het mooie Gent met haar hart in Afrika.
De karité producten zijn verpakt in aluminiumpotjes en de olie in een glazen flesje.

logo Netelvuur
hydrolaat
hydrolaat
hydrolaat lavendel

Netelvuur is gelegen in Zomergem, in het hartje van Meetjesland.
Ze startten als eerste in Vlaanderen met de stoomdistillatie van aromatische planten tot essentiële oliën en hydrolaten. Netelvuur teelt en verwerkt aromatische en medicinale planten. Het ganse proces gebeurt biologisch en ze houden dat productieproces volledig zelf in handen, van zaadje tot afgewerkt product. Volledig van Belgische bodem dus!

De verpakkingen zijn milieuvriendelijk: bijvoorbeeld de bruine, glazen flesjes om de hydrolaten te verpakken. Het bruin glas zorgt voor een betere houdbaarheid.

logo Gerhilde Maakt
geurstokjes gerhilde maakt
geurstokjes gerhilde maakt
geurkaars gerhilde maakt

Gerhilde maakt al kaarsen sinds ze klein was. Gerhilde is zich gaan verdiepen in kaarsen gemaakt uit koolzaadwas en sojawas want gewone kaarsen zijn gemaakt van paraffine en helemaal niet zo gezond om in te ademen.
De kaarsen die Gerhilde maakt zijn natuurlijk, plantaardig en biologisch afbreekbaar. Ondertussen maakt ze ook heerlijke en pure huisparfums. Ook die zijn ecologisch en gemaakt van een hernieuwbare bron.
Alles wordt verpakt in glas. En is ambachtelijk gemaakt in haar Atelier in Berchem.

logo Botma & van Bennekom
olie van Botma & van Bennekom
zeep van Botma & van Bennekom
geurzakje van Botma & van Bennekom

Zorg dragen voor jezelf en de wereld om je heen door 5 belangrijke peilers: kwaliteit, duurzaamheid, transparantie, natuurlijke schoonheid en minimalisme. Dat is het uitgangspunt van Botma & van Bennekom. Hun producten zijn handgemaakt, natuurlijk en van hoge kwaliteit.
Bij Botma & van Bennekom zijn ze van mening dat je niet voor alles een ander product nodig hebt. Ze maken producten die meerdere doelen kunnen hebben en zo zorgen voor een lege en opgeruimde badkamer. Goed voor onze mentale gezondheid en ons milieu.
De zepen zijn vrij van microplastic, palmolie of synthetische toevoegingen en worden op een ecologische, duurzame manier verpakt.

logo Hevea
eendjes Hevea
Bijtring Hevea
badeendje Hevea

Hevea maakt op een verantwoorde en duurzame manier baby- en puppyspullen uit natuurlijk rubber.
Ze streven ernaar het beter te doen en ervoor te zorgen dat we onze planeet beter achterlaten voor de volgende generaties.

Je kan als ouder dus gerust zijn dat er geen microplastics of schadelijke stoffen in het mondje van je baby terechtkomen.

logo Bambaw
herbruikbare watjes van Bambaw
scheermesjes van Bambaw
scheermesjes van Bambaw

Het moto van Bambaw: waste less, live more!
In de natuur bestaat er geen afval. Afval zoals wij het kennen is een uitvinding van de mens en minder dan eeuw oud. De consumptiemaatschappij heeft zich verkeerd ontwikkeld waardoor de wereld nu stikt in miljarden tonnen van afval. Daar wil Bambaw iets aan doen door herbruikbare alternatieven aan te bieden.
Bambaw gelooft dat een duurzame en ethisch verantwoorde wereld mogelijk is en het is aan ons allemaal om dit te realiseren.

Alle producten van Bambaw worden op een verantwoorde manier gemaakt en verpakt.

logo Croll & Denecke
Croll & denecke kam
Croll & denecke natuurlijke sponzen
Croll & denecke natuurlijke sponzen

Croll & Denecke is een Duits familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van natuurlijke sponzen. Naast natuurlijke sponzen biedt het middelgroot bedrijf ook andere wellnessaccessoires aan.

Natuurlijke luxe is een traditie bij Croll& Denecke, net als het verantwoord en milieuvriendelijk gebruik van grondstoffen uit de natuur.

Registreer je voor onze nieuwsbrief

Registreer je voor onze nieuwsbrief

Benieuwd naar onze nieuwe producten? Geïnteresseerd in onze tips? Lees er alles over in onze nieuwsbrief en schrijf je snel in.

By Kirby Roosens P&H
Laathoflaan 4, 2180 Ekeren
hi@naturoh.be

Benieuwd naar onze nieuwe producten? Geïnteresseerd in onze tips? Lees er alles over in onze nieuwsbrief en schrijf je snel in.

By Kirby Roosens P&H
Laathoflaan 4, 2180 Ekeren
hi@naturoh.be

Benieuwd naar onze nieuwe producten? Geïnteresseerd in onze tips? Lees er alles over in onze nieuwsbrief en schrijf je snel in.

By Kirby Roosens P&H
Laathoflaan 4, 2180 Ekeren
hi@naturoh.be

© 2021 naturOh! | All Rights Reserved | Webdesign by IN.DRUK . Kickstarter for brands

© 2021 naturOh! | All Rights Reserved
Webdesign by IN.DRUK

We gebruiken cookies om je surfgedrag te analyseren
en zo onze website voortdurend te verbeteren.